High quality cosmeceuticals from Japan

Nieuws

Review: Quanis Melting Essence Mask by Claudia Struijck | Beautytag

Geschreven op

Claudia onderging de Quanis Melting Essence Mask behandeling bij Skinskills in Groningen. Waarbij zij door Wieteke Wentink, eigenaresse van deze salon speciaal voor huidverbetering, volledig in de watten werd gelegd. Lees meer »

Quanis Dermafiller Home nu ook online verkrijgbaar!

Geschreven op

Goed Nieuws! Vanaf nu is de Quanis Dermfiller Home ook verkrijgbaar via onze webshop www.pinkcosmetic.shop. Tevens vindt u hier ook uitleg over het aanbrengen en Veel gestelde vragen. Lees meer »

CB verzorgt de gehele logistiek voor ons

Geschreven op

CB verzorgt de gehele logistiek voor ons. Van warehousing tot levering bij de klant. Wij maken gebruik van het nieuwe online portaal van CB, 'Serviced by CB', waardoor wij real time inzicht hebben in alle in- en uitgaande goederenstromen. Zie ook https: Lees meer »

Sietske van wiemooiwilzijn.nl wordt behandeld met Quanis Dermafiller

Geschreven op

Lees meer »

Eigen Facebook pagina

Geschreven op

Quanis Dermafiller is nu ook op Facebook te vinden klik op Quanis Dermafiller. Volg ons nu ook via Facebook en hou de posts in de gaten. Lees meer »

Quanis Dermafiller in Nieuwsbrief NTVH

Geschreven op

Het Nederlands Tijdschrift voor Huidtherapie heeft in haar laatste digitale nieuwsbrief aandacht besteed aan de lancering van het voor Europa, nieuw en uniek concept voor huidverbetering, zoals zij het zelf noemen. Lees meer »

Workshop Rejuvenation

Geschreven op

In het 3e kwartaal van 2017 zullen wij mogelijk in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten een workshop Rejuvenation verzorgen. Tijdens de workshop zal aan bod komen het gebruik en toepassen van Quanis Dermafiller Technologie. Lees meer »